Informatie

In de koude maanden van het jaar zorgt de cv-installatie voor een warm en behagelijk binnenklimaat en het hele jaar door verwacht u warm water, Een comfort dat tegenwoordig niet weer weg kan worden gedacht maar dat kan alleen als u uw cv-installatie goed onderhoudt.

Voor een veilig en optimaal werkend toestel, of het nu een cv-ketel is, een geiser of een boiler is regelmatig onderhoud van het grootste belang, want een toestel dat juist is afgesteldĀ en regelmatig wordt schoongemaakt functioneert zuiniger en veiliger.

Zuiniger en veiliger?
Een goede service en onderhoud zorgen voor minimale uitstoot van gevaarlijke en schadelijke rookgassen en leidt tot preventie van koolmonoxide vergiftiging. Door vervuiling van uw cv-ketel te voorkomen verlengt u de levensduur van uw ketel en bespaart u per jaar een aanzienlijke hoeveelheid geld door een lager energieverbruik. De zorg voor uw verwarmingsinstallatie nemen wij graag van u over.

Wij hebben jarenlang ervaring en staan garant voor vakmanschap in advies en service in de gemeente Haarlemmermeer. Als u gevestigd bent in de Haarlemmermeer en omstreken dan kan van Limpt centrale verwarming snel en alert reageren. Ook onze kosten houden wij laag waarvan u indirect profiteert.